Jeżeli chcesz uczestniczyć w dyskusji i mieć dostęp do innych kategorii musisz być zarejestrowanym użytkownikiem. Jeżeli już posiadasz konto zaloguj się.
Jeżeli jeszcze nie posiadasz konta, poproś o rejestrację.
Vanilla 1.1.6 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
"Z okazji obchodów 125 lecia Bydgoskich Fabryk Mebli zapraszamy na koncert megagwiazdy, Skye Edwards, który odbędzie się 29 sierpnia w Bydgoszczy. Oprócz byłej wokalistki znanej grupy Morcheeba wystąpi gwiazda tegorocznego Openera, Gaba Kulka. "
http://www.bydgoskiemeble.pl/?pid=company&sp=news&lang=pl&id=12
http://www.bydgoskiemeble.pl/?pid=company&sp=news&lang=pl
fajnie nie ? moze jakas inna firma wezmie przyklad i zrodzi sie fajna tendencja...
i dla pracowników firmy mięsnej Grot niech zagra zespół pectus,
zabawne
Lepiej Bautata All Stars.. Jeszcze bardziej zabawne.. Ponabijaliby się z czego robione są wędliny.. Pewnie Grotowi by się spodobało..
Sylwek zbyt poważny jesteś i bierzesz niektóre posty zbytnio do serca :D
a tą Bautatą to lubicie widzę ripostować, chociaż od początku wiadomym było (ale widocznie nie wszystkim), że panowie tak nie na poważnie :)
A pomyslec ze kiedy w lipcu widzialem Morcheeba z inna, fatalna wokalistka, to pomyslalem sobie ze sie stoczyli. Teraz nie wiem kto bardziej :)
"Megagwiazda" - ciekawe kto z pracownikow tej fabryki kojarzy ja w ogole.
A dlaczego uwzasz ze to stoczenie sie ? Moze po prostu ktos z zarzadu tej fabryki ma akurat ambicje robic tego rodzaju imprezy ? zwroc uwage, ze to wyglada na CYKL imprez a wiec jest w tym chyba czyjas wizja... ja tam sie ciesze z takich precedensow mimo wszystko
Ok, teraz dopiero doczytalem ze to nie jest zamkniety koncert dla pracownikow fabryki mebli (czyli de facto troche tylko wyzej niz swieto ziemniaka), tylko dzien koncertowy na rynku w Bydgoszczy z patronatem prezydenta miasta, organizowane przez Bydgoska Fabryke Muzyki. Jesli jeszcze wziac pod uwage, ze wstep jest wolny, no to wtedy spoko - taki Orange Music Festival na mniejsza skale i z duzo mniejszymi nazwami, sympatyczne i czemu nie.
Ano wlasnie. Czyli Twoim zdaniem to moze jest taki "przyklad z gory", od korporacji typu Pepsi, Cocacola, Orange, Heineken itd ? Moze faktycznie... W takim razie, cieszy mnie tym bardziej ze teraz Fabryka Mebli, to dobry kierunek, niech nawet Grot sobie organizuje imprezy muzyczne jesli beda na poziomie, nawet jako miesny odmieniec i tak nie mam nic przeciwko ;)
te imprezy będą robione na poziomie słuchacza, czyli wcześniej z pewnością zrobią badania zanim wyłożą kilkadziesiąt kafli,
żadna firma nie wchodzi w koncerty w ciemno, i bez kalkulacji zysków
a zysk przynosi dziś głównie syf, muzyka indie i bezpłuciowe plumkanie Morcheeby itp.
Od 1 do 9 z 9