Jeżeli chcesz uczestniczyć w dyskusji i mieć dostęp do innych kategorii musisz być zarejestrowanym użytkownikiem. Jeżeli już posiadasz konto zaloguj się.
Jeżeli jeszcze nie posiadasz konta, poproś o rejestrację.
Vanilla 1.1.6 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Calkiem niezla dyskoteke zaserwowala Roisin Murphy w Warszawie.
ps.wnioslem do Stodoly kanapke!
gratulujemy sukcesu Kideju:)
Całkiem?? to było rewelacyjne! ja do tej pory tańczę...przecudowna kobieta!!
Ale ja wlasnie to napisalem, tylko tak zeby nikomu przykro nie bylo:)
no mi nie jest, trochę tandetna jest ta laska, a poza tym nie cierpię dyskotek
To ci dopiero SIURPRYZA. I co teraz?
Ale ok, zeby byc precyzyjniejszym: zeby sie KOMUS przykro nie zrobilo. Musialbym byc chory psychicznie zeby pomyslec ze akurat Tobie sie zrobi:)
no masz rację, żadna niespodzianka,
awangardzista ze mnie straszny, hehe, nie wychylam nosa poza swój kanon
swoją droga śmieszyło mnie zawsze jak dorabiało się jakieś wydumane opisy do zwykłej disko łupanki, a młodzież snobuje się, że zamiast słuchać gosi andrzejewicz woli roisin murphy (tzn., czuję różnicę między nimi, ale to kwestia detali, i też żeby jasne było, na imprezach lubię pogibać się przy kylie, ale zastanawia mnie co fajnego może być na koncercie takiej gwiazdy? improwizuje? rozbiera się? czyli podsumowując: bezmyślna łupanka na parapetówie - niech będzie, wydawanie 80 zeta za odegranie wątpliwych hitów na trzeźwo - dla mnie niezrozumiałe),
Gdyby to bylo odegranie hitow na trzezwo, to watpie zeby ktokolwiek sie tak emocjonowal. O nie, to byly duuuzo lepsze wersje tych hitow, dluzsze i owszem, momentami improwizowane (takze wokalnie), ze swietnie pracujaca sekcja instrumentalna, uroczymi chorkami i show na scenie. I jeszcze jedna rzecz - najbardziej fanatyczna publicznosc jaka widzialem od dawna, jesli w ogole. Wszystko to razem daje po prostu szalenstwo. To troche tak jakbys spytal co fajnego jest w wystepie jakiegos kolektywu DJ-skiego typu Freeform Five czy nawet Daft Punk. Tu Mleko moze wiecej powiedziec (chociaz o Daft ja tez moglbym spooooroo).
W zwiazku z tym "to kwestia detali" przyszedl mi do glowy material na ciekawa dyskusje, ale to juz nie tutaj.
no może tak jest, ale jakoś mnie nie ciągnie, żeby sprawdzić
generalnie ciągle offtopicujemy, temat dotyczył koncertów wyjątkowych, wybitnych, a piszemy tu o wszystkim (tak mi się zdaje)
I tak i nie, powiedzmy ze temat watku daje duze pole do interpretacji. Na przyklad o UK Subs i Vibrators nie napisalem nic chociaz bylo fajnie :)