Jeżeli chcesz uczestniczyć w dyskusji i mieć dostęp do innych kategorii musisz być zarejestrowanym użytkownikiem. Jeżeli już posiadasz konto zaloguj się.
Jeżeli jeszcze nie posiadasz konta, poproś o rejestrację.
Vanilla 1.1.6 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4350847.html
Mnie zamurowało...
dlaczego, ja nie widzę w tym niczego specjalnie dziwnego, człowiek ma swoje lata, pewnie może lepiej zarobić, i nie oszukujmy się, za nowościami to on raczej nie nadążał, zatem ciepła, miła posadka to rzecz w sam raz dla pana Marka,
a poza tym ja np. się nie wychowałem na liście przebojów na szczęście
Twoje szczęście, czy nieszczęśie to kwestia nie do rozstrzygniecia...
Ja się przyznaję że się wychowałem na Liście i nie żałuję.
Fakt faktem, że zaskoczył wszystkich, bo przecież wygladało z zewnatrz
na to, że w Trójce powracają stare dobre wzorce, a więc i Marek
(w końcu pasujący do Trójki jak mało kto) chyba powinien wrócić
do łask, a tu proszę...
I do tego Adam Fijałkowski jest szefem w Agorze, ten sam który
"reformował" Trójkę kilka lat temu i doprowadził do takiego stanu
w jakim była jeszcze niedawno, przecież audycje Marka zdaje sie
też na tym kilkakrotnie ucierpiały. A teraz ściągnął Marka tam.
Ot taka ciekawostka...
Szczerze powiedziawszy też się Niedźwieckiemu nie dziwię zbytnio. Taka nieco przedwczesna emerytura, ale pewnie wygodna i dobrze opłacona, a i muzycznie jak sam przyznał wybitnie mu w smak. Swoją drogą, ciekawe jest to na czym można się "wychowywać" radiowo-muzycznie. Ja np. w większym stopniu wychowałem się na "Liście przebojów dla oldbojów", niż na Niedźwieckich i Kaczkowskich.
c_s: Ja np. w większym stopniu wychowałem się na "Liście przebojów dla oldbojów", niż na Niedźwieckich i Kaczkowskich.
No i co z Ciebie wyrosło, nasz Kaspero?? :P
btw, czytam komentarze pod artykułem i aż jad się leje: wszystko to wina Kaczorów. Jeszcze trochę i uwierzę, że są najpotężniejszymi ludźmi na świecie.
naprawde wierzysz, ze odszedl z tych "oficjalnych" powodow ???
pomijam czy Kaczory, czy co innego, ale jakos nie wierze zeby powaznie
mowil w ten sposob o stacji ktora gra 300-500 utworow CODZIENNIE
TYCH SAMYCH (wiem, bo kiedys mialem z taka do czynienia, rzygi!!!)
makala:
c_s: Ja np. w większym stopniu wychowałem się na "Liście przebojów dla oldbojów", niż na Niedźwieckich i Kaczkowskich.No i co z Ciebie wyrosło, nasz Kaspero?? :P
btw, czytam komentarze pod artykułem i aż jad się leje: wszystko to wina Kaczorów. Jeszcze trochę i uwierzę, że są najpotężniejszymi ludźmi na świecie.
na świecie to może nie, ale jak słusznie zauważył Michink bardzo głęboko weszli w krew Polakom,
podam ci pośredni przykład ich "rządów": W Nowym Targu kilkoro nauczycieli po pracy zajęło się organizacją koncertu antygiertychowskiego pod hasłem "Gier-tych dość". Organizacja przebiegała sprawnie dopóki pewien debil nie powiadomił pisowskiego radnego, który z kolei sprawę nagłośnił. Jestem w 100% przekonany, że o koncercie nawet nie dowiedziałby się giertych, ale ludzie się boją, że jak nie doniosą to zrobi to ktoś za nich, albo spotka ich kara (lub nagroda za donos), trochę pachnie to prlem nieprawdaż?
ludzie w Polsce, głównie ci nie myślący są wystraszeni - i to jest IV RP właśnie, za to nienawidzę tych rządów,
sorry za offtopic
O, i tu dobrze skomentował moj pracodawca, nie wszystko daje sie kupic za kase:
http://www.kappa.pl/index.php?page=&mess_id=687
coz, szkoda, tez myslalem, ze PR3 wraca do starych dobrych czasow, a tu takie niespodzianki :(
Jutro ma to potwierdzic w RNL.
To w ramach Sobalowych oszczędności..chyba ze ściąga go po to żeby go potem wywalić..
Ja stawiam na to, że sprawę ugadała jeszcze Jethon a Sobala po prostu teraz nie ma za bardzo jak odkręcić, może już wcześniej podpisali umowy alboco.
"Ten blog jest otwarty tylko dla zaproszonych czytelników"
To dziwne bo wczoraj jeszcze chyba byl otwarty...
faktycznie...
dwa pierwsze linki z boku wystarczyły abym wyłączył tego bloga
nie chodzilo o to czyj i jaki to blog tylko o ciekawostke
dziwne, bo dzisiaj znow nie ma logowania...
Od 1 do 17 z 17