Jeżeli chcesz uczestniczyć w dyskusji i mieć dostęp do innych kategorii musisz być zarejestrowanym użytkownikiem. Jeżeli już posiadasz konto zaloguj się.
Jeżeli jeszcze nie posiadasz konta, poproś o rejestrację.
Vanilla 1.1.6 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dokładnie
Dla mnie najlepsi byli Starzy Singers, ale nie na samym Offie na Słupnej, tylko w niedzielę kiedy zagrali do 2óch filmów Sasnala na żywo w MCK podczas Industrial Art, genialnie genialnie i jeszcze raz genialnie, z podobnych wydarzeń: audiowizualny projekt Plan.kton, a na samym Offie moim zdaniem najlepszy był O.S.T.R chociaż nigdy nie byłam fanką tego typu muzyki. Reszta jak powiedział Kid poprawnie, ale tylko poprawnie.
Ach i jeszcze bardzo podobali mi się panowie kolejarze;) I muszę wziąć w obronę Mietalla, siedziałam w Mysłowicach tydzień i miałam okazję go trochę poznać, nadal jest skromnym chłopakiem trochę wizualnie przelansowanym, ale bardzo bardzo sympatycznym, a teksty ma bardzo nierówne, bo w nowym materiale pojawiają sie i takie, których moim zdaniem słucha się z przyjemnością, zresztą brzmienie wzbogacone trąbką i loopami, też wydaje mi się zadowalające. Poczekajmy na płytę i koncerty promujące. A czy ktoś jeszcze był na koncercie MWM na scenie Machiny?
Starzy grali w niedziele na zywo do filmow? Nosz kurwa, czemu nie zostalem. Czemu w ogole nie bylo o tym mowy wczesniej? Czy ja cos przegapilem?
taa, szkoda, że info nie dali,
a co grali?