Jeżeli chcesz uczestniczyć w dyskusji i mieć dostęp do innych kategorii musisz być zarejestrowanym użytkownikiem. Jeżeli już posiadasz konto zaloguj się.
Jeżeli jeszcze nie posiadasz konta, poproś o rejestrację.
Vanilla 1.1.6 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
17.08.2007 (piątek)
* Blue Raincoat
* Old Time Radio
* Muariolanza
* Lao Che
* Pink Freud
* Dezerter
* General Stillwell
* Dick4Dick
* Ścianka
* Pumajaw (Wielka Brytania)
* Port Royal (Wlochy)
* Phillipe Petit Dj set (Francja)
* Low Freqency in Stereo (Norwegia)
* iLiKETRAiNS (Wielka Brytania)
* Architecture in Helsinki (Australia)
18.08.2007 (sobota)
* 19 Wiosen
* Komety
* The Syntetic aka Czlowiek Widmo
* Mietall Walus Magazine
* 100nka
* Tymon & Transistors
* Cool Kids Of Death
* The Complainer
* Starzy Singers
* Brygada Kryzys
* Bassisters Orchestra
* Nosowska
* Kapela ze Wsi Warszawa
* Markus Detmer dj Set (Niemcy)
* Boom Pam (Izrael)
* Radian (Austria)
* Electrelane (Wielka Brytania)
szykuje się ciekawy spęd, będę tam, kto jeszcze jedzie?
Ich.
Ich leider nicht.
Architecture in Helsinki wow!
będę jechał karówką, jak ktoś chce się zabrać niech daje znać
ooo 19-nastki będą, super:) w końcu ich zobacze, bo cały czas coś mi przeszkadzało...ale teraz...:D
Ja i tak uwazam ze najwieksza gwiazda festiwalu jest MIETALL WALUS MAGAZINE. To bedzie prawie tak dobre jak Bruno Schulz na Open'erze.
może mi ktoś wytłumaczyć na czym niby polega ta "legendarność" 19 wiosen?
owszem kiedyś było to osobliwe, ale żarty są nie śmieszne po kilku latach
taaaak, MIETALL WALUS MAGAZINE..to będzie wypas:)
legendarność?? nic mi na ten temat nie wiadomo...mi się podoba jak grają, koncertu jeszcze nie widziałam więc chętnie nadrobię ten brak:) a do tego Olek to taki symaptyczny człowiek i na elektronice się zna;P
mietall walus? to ten od negatywu?
jeśli tak to dramat, ale przecież kiedyś trzeba piwo wypić i obiad zjeść, taki Walus pozwoli mi na to, dziękuje mu!
ja podejrzewam, że jego magiczną manierę wokalna będzie słychać w całych Mysłowicach;) "tak chciałbym być dobrym teksiarzem" :)
ej, on ma na imię Mieczysław?
zdaje się też, że do niedawna wielu żakowcom podobał się zespół Negatyw, pamiętam jak dwa lata temu był plan ściągnięcia ich na urodziny Żaka
ja tam lubie Negatyw, zwłaszcza ten z przed "Manchesteru"..a nawet dokładniej to ten za czasów "paczatarez"...ale nie da się ukryć że teksty mają fatalne!! ;)
i chyba nie Mieczysław a Roman, ale moge być w błedzie;)
Roman, zdecydowanie.
Pierwsza plyta Negatywu jest w porzadku, drugiej juz nie sluchalem, ale bylem na dwoch koncertach i material z pierwszej plyty sie na nich bronil. Ale od tamtego czasu masa rzeczy sie zmienila, na czele z samym Mietallem (a moze wlasnie nie?). Penny Lane, taak, "ja chcialbym byc dobrym teksciarzem". A nazywanie zespolu swoim "imieniem" i nazwiskiem i doklejanie do tego nazwy znanej brytyjskiej grupy to juz troche przesada.
Mietal to ksywa z czasów kiedy, Roman słuchał Mietallicy serio
się zgadza mleko:)
pierwsza płyta jest na prawdę świetna, ale niestety jak to Kid zauważył dużo się zmieniło...przede wszystki Mietall, kiedys to był taki skromny chłopak, a teraz z siebie gwiazde robi...no może nie aż taką jak Rogucki, ale robi. No a Penny Lane to już jest wogóle pomyłka!!!
OT: Gosiu, za kazdym razem piszesz NA PRAWDE, pisz razem prosze ;-)
... i w ogóle. ;)
oj się czepiacie...a ja z ortografii zawsze byłam naprawdę słaba i w ogóle... ;)
btw. błędy ortograficzne, literówki i duże ilości wykrzykników to moje znaki rozpoznawcze;) ale obiecuję, że się postaram:)
nie przesadzajmy, bledy ortograficzne to byl znak rozpoznawczy Gumisia :-)))
... a w ogole, to gdyby nie ten Slimak, to bys regularnie sluchala moich komplementow ;-)