Jeżeli chcesz uczestniczyć w dyskusji i mieć dostęp do innych kategorii musisz być zarejestrowanym użytkownikiem. Jeżeli już posiadasz konto zaloguj się.
Jeżeli jeszcze nie posiadasz konta, poproś o rejestrację.
Vanilla 1.1.6 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czyli różnej maści linki z YouTube, ale związane z muzyką raczej. z mojej strony absolutny hit ostatniego miesiaca:
Clell Tickle, Indie Marketing Guru.
(parę wyjaśnień dla tych, którzy być może nie znają pełni obrazu sytuacji:
step 1) Internet jest pełen blogów na których autorzy umieszczają mp3 różnych zespołów i piszą o nich mniej lub bardziej kwieciste peany
step 2) Pitchfork to prawdopodobnie najbardziej wpływowy internetowy serwis muzyczny z recenzjami, mają skalę ocen od 0.0 do 10.0
step 3) na Pitchforku oprócz tego że można dostać wysoką ocenę jest też kategoria "Best New Music", do której trafiają wybrane przez recenzentów płyty
no i teraz już można spokojnie obejrzeć)
oto jeden z najlepszych teledysków jakie widziałem kiedyjkolwiek
ENON "IN THIS CITY"
Clell Tickle to mój idol:)
no i oczywiście: tapes'n'tapes to najlepszy zespół na świecie:)
zapomnialem podziekowac tapes'n'tapes.....................
biada Ci, biada:)
Boards Of Canada - Dayvan cowboy
zatyka mnie jak to ogladam
ps.teledysk enona super
fajny teledysk ale do momentu jak spada do wody, fajny zespół
mowa, jest zajebisty. kurde, jakby oni na openerka przyjechali, marzenie... szkoda, że oni prawie wogole koncertów nie dają...
no to dorzucę może trochę:
trailer#1 do świeżego albumu Amon Tobin
trailer #2
i na deser atak analogowych robali i Mr Oizo
o, ja lubie pana Tobina!!!
odswiezam
oni sa chorzy psychicznie, miazga.
(The Knife - We share our mothers' health)
hej, animacje nie są ich, to nie oni mieli tyle fantazji. a muzyka faktycznie zajebista.
ale brawa za odwage, ze wybrali taki teledysk i rezysera, a nie innych
OH MY GOD
ten okrzyk co wyrazal? :>
ktos cos mowil o Bjork?
te krotkie klipy to zapowiedzi Volty, zawierają zniekształcone fragmenty muzyki z płyty oraz skrawki tekstów
to teraz cos z zupełnie innej beczki;)
W chwilach, kiedy oglądam "PoP! Goes My Heart " serce mi się kraje, że Żak nie nadaje jako telewizja... :P
Pozdrawiam!
smieszne, chociaz ja na poczatku myslalem ze ktos odkryl wstydliwy fragment zycia Hugh Granta, a to tylko czesc jego najnowszego filmu
Dzieki Skar za wrzucenie:) Ja jestem zachwycony. Na poczytnym i "opiniotworczym" portalu porcys.com jest nawet recenzja powyzszego klipu.